LUXE SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Prijslijst luxe Mary Core schoonheidsbehandelingen

Behandeling met glycopeelzuur

Bij een behandeling met glycopeelzuur zullen de fruitzuren de verbinding tussen de dode en levende huidcellen voorzichtig verbreken om de nieuwe cellen tevoorschijn te brengen. Door "peeling" behandelingen kunnen doffe cellen en onzuiverheden, die de huid beletten te ademen, worden losgemaakt en verwijderd.

82,00

Cosmetische Beauty Lifting

Deze behandeling zorgt ervoor dat uw gezicht er zichtbaar jonger uitziet. Het hoogtepunt van de behandeling is het aanbrengen van een masker met zeecollageen, dat werkstoffen in de huid verspreidt, die een liftende, modellerende en verstevendige werking hebben

67,50

Special Beauty Aromatic

Dit is een unieke behandeling, die de verzorgende eigenschappen van de Essentiele Olien combineert met een gerichte en lichte massage, die de vitale huidfuncties activeert

58,00

Catio Vital voor de ogen en oogcontouren

De ideale behandeling om tekenen van een vermoeide oogopslag te verdrijven, kringen te vervagen, gezwollen oogleden glad te strijken en de bloeddoorstroming te bevorderen.

56,00

Catio lift voor het gezicht

Deze behandeling heeft een dieptewerking in de huid en stimuleert de spieren van het gezicht. Het gezicht krijgt hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht.

80,00

Catio Vital voor het gezicht

Dit is een unieke behandelmethode, waarmee in iets meer dan een uur "een nieuwe huid" verkregen kan worden.

75,00

Catio Vital en Lift

Dit is een combinatie van de hierboven beschreven behandelingen.

115,00